Így fokozzuk a Wi-Fi teljesítményét otthon és útközben



|

Bármely asztali vagy hordozható számítógépet felturbózhatunk Wi-Fi ac vezérlővel.

A vezeték nélküli net sebességével sokszor adódik probléma főleg a nyilvános helyeken vagy útközben, de azért otthon is előfordul, hogy valamiért "nem jön jól a net." Hogy kényelmesen kihozzuk a sebességből a maximumot, csatlakoztassunk egy kétsávos adaptert és a probléma meg van oldva.


A ZyXEL NWD6505 kétsávos vezeték nélküli AC600 USB-adapter maximális vezeték nélküli adatátviteli sebessége 150 Mbps 2,4 GHz-en vagy 433 Mbps 5 GHz-en. Amellett, hogy nagy sebességű hálózati kapacitást biztosít, a meglévő 802.11 a/b/g/n vezeték nélküli routerrel vagy hozzáférési pontokkal is együttműködik. Az 5 GHz-es sáv ideális lehet a médiacentrikus alkalmazásokhoz, mint például a HD video streamelés vagy az online játékok, a 2.4 GHz pedig az internetezésre és VoIP telefonok használatára alkalmas, a teljesítmény romlása nélkül. A WPS-el járó azonnali biztonságnak köszönhetően mindössze egy gombnyomással biztonságos vezeték nélküli hálózatot teremthetünk.


A ZyXEL NWD6505 kompakt, könnyűsúlyú kialakítása kiváló hordozhatóságot biztosít az ingázók és azok számára, akik sokat vannak úton. Elég csak bedugni a NWD6505-öt egy asztali számítógép vagy egy laptop USB portjába, és a hálózati sebesség azonnal feljavul. A csomag egyébként egy USB hosszabbító kábelt is tartalmaz, amelynek segítségével a felhasználók a lehető legjobb kapcsolódás szerint tudják pozíicionálni a NWD6505-öt.


A tényleges adatátviteli sebesség természetesen azért függ a hálózati körülményektől, beleértve a távolságot, a hálózati forgalmat, az épület építőanyagát/építési módját, más vezeték nélküli eszközök által okozott interferenciát stb.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.