Ilyen routert vigyél magaddal, ha utazni akarsz



|

A ZyXEL NBG2105 egy utazásokhoz is ideális mini router.

Vannak helyzetek, amikor egy utazás során nem csak a fürdőruhára lesz szükségünk - legyen szó munkával egybekötött nyaralásról, üzleti útról vagy csak hobbiról, az internetkapcsolat vezeték nélküli megosztásához szükség lehet egy routerre. 

Természetesen senki nem akar egy nagy routert táppal együtt cipelni a bőröndjében, erre a célra valamilyen kompakt megoldást kell választani. Itt lép a képbe a ZyXEL az NBG2105-ös útválasztójával. 

Az NBG2105 gyakorlatilag egy tenyér méretű eszköz, ami lehetővé teszi, hogy a kizárólag vezetékes internetelérést például egy hotelben továbbosszuk a laptopjaink, konzoljaink, táblagépeink és okostelefonjaink felé - mindezt vezeték nélkül, titkosított formában, egy könnyen hordozható készülékkel. A megosztásnak hála persze spórolni is lehet. 

A praktikus megoldások sem hiányoznak az apró routerből. Van például WPS gomb a könnyű beállításokhoz, illetve akad egy USB-Ethernet adapter, ami azoknál a gépeknél jön jól, amelyeken nincs beépített Ethernet-port. 

Az USB-s fali adapter univerzális, vagyis több eltérő aljzattal is kompatibilis - szinte mindegy, hogy melyik országba utazunk. Van továbbá micro-USB kábel is, ha a mobileszközök töltésére kerülne a sor. 

A router mindezeken felül energiatakarékosan működik. Az energiafogyasztást automatikusan igazítja a pillanatnyi állapot alapján, illetve ha nincs aktív adatforgalom, akkor magától energiatakarékos módba kapcsol. Még a csatlakoztatott Ethernet-kábel hosszát is figyeli - minél rövidebb egy kábel, annál kisebb a fogyasztás. 

A ZyXEL NBG2105 már 10 000 forint alatt kapható. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.