Média streamelés és HD minőség WiFi-vel



|

Gyors és energiatakarékos az otthoni használatra szánt ZyXEL NBG6716 router.

A ZyXEL NBG6716, párhuzamos adatátvitelre képes kétsávos, vezeték nélküli AC1750 HD média routert a legújabb AC technológiával tervezték, hogy a multimédiás tartalom streamelése is folyamatos legyen. A StreamBoost™ támogatásával, valamint azzal, hogy a Smart QoS intelligensen azonosítja, osztályozza és irányítja az otthoni hálózat adatforgalmát, minden egyes csatlakoztatott eszköz a lehető legnagyobb sávszélességet és sebességet kapja a legjobb on-line élmény elérése érdekében.


A ZyXEL NBG6716 képes elérni az 1300 Mbps-os* adatátviteli sebességet az 5 GHz-es sávban, ami háromszor gyorsabb a 802.11n technológia lehetőségeinél, így az NBG6716 a lakás összes felhasználóját kiváló minőségű full-HD videóval látja el. A web böngészés a 2,4 GHz-es sávon zajlik, miközben a HD videók átvitele vagy az on-line játék a kevésbé zsúfolt 5 GHz-en történik szakadásmentesen és gyors válaszidővel a gyártó ígérete szerint.


A ZyXEL NBG6716-be beépítették a Smart QoS-t, ami az intelligens StreamBoost™ adaptív útválasztási technológiát használja az otthoni hálózat példaértékű teljesítményének eléréséhez. A funkció fontossági sorrendet állít fel a multi-stream HD videó, a játék, az IP hangszolgáltatás és a web böngészés között, és minden alkalmazásnak az adott helyzetben legoptimálisabb sávot osztja ki automatikusan. A Smart QoS intelligens, szabadalmaztatás alatt álló algoritmussal, felhasználói beavatkozás nélkül irányítja az internetforgalmat, egyúttal kiküszöböli a nagyméretű adatcsomagok vagy az alacsony prioritású forgalom hatását az olyan, válaszidőre érzékeny alkalmazásoknál, mint az on-line játék vagy a videó streamelés.


Energia takarítható meg, valamint csökkenthető a vezeték nélküli átvitelből fakadó sugárzás, ha a Wi-Fi hálózatot csak igény esetén használjuk. Az NBG6716-ot hálózati főkapcsolóval látták el, hogy tudatos használatával csökkenthető legyen az energiafogyasztás. Emellett a Wi-Fi gomb használatával a felhasználók a router rádióadóját ki-bekapcsolhatják, mivel az NBG6716 másodpercek alatt újra üzemkésszé tehető.


* A 2,4 GHz-en 450 Mbps-ban, illetve 5 GHz-en 1300 Mbps-ban maximalizált, párhuzamos forgalmazásra vonatkozó adatátviteli értékek az IEEE 802.11 szabvány előírásain alapulnak. A tényleges adatátviteli értékek a hálózat körülményeitől függően változhatnak: befolyásol a távolság, a hálózat leterheltsége, az épülethez felhasznált anyagok és azok beépítési módja, a más vezeték nélküli hálózatokból származó zavartatás, továbbá más, előre nem látható hatások.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.