Miért ne szabnánk személyre a Wi-Fi-t?



|

Hozzáférési pontokkal növelhetjük a Wi-Fi hálózatunk jelerősségét.

Nem kell ma már ahhoz nagy gurunak lenni, hogy a lehető leginkább személyre szabjuk a Wi-Fi hálózatunkat. Így tényleg azt hozzuk ki belőle, amire valóban szükségünk van. Vegyünk igénybe ehhez például egy vezeték nélküli AP-t.


A 802.11n standardnak megfelelő ZyXEL WAP3205 v2 Vezeték nélküli N300 Access Point a vezeték nélküli sebességet akár 300 Mbps*-ra is képes emelni, és a lefedettséget is növeli. Az AP/Univerzális ismétlő/kliens mód kapcsolóval a saját igényeinknek megfelelően könnyedén és gyorsan állíthatjuk be a WAP3205 működési módjait.


A 802.11n standardnak megfelelő WAP3205 v2-vel akár 300 Mbps*-os vezeték nélküli sebességet is elérhetünk a multimédiás streameléshez. Az "all in one" kialakításnak köszönhetően az eszköz képes AP, WLAN kliens, univerzális ismétlő és vezeték nélküli elosztórendszer (WDS) módú működésre is, attól függően, hogy milyen vezeték nélküli lefedettség és hozzáférés megosztási igényeink vannak. A működési módok könnyedén beállíthatóak, így nincs szükség komolyabb konfigurációra sem. A biztonságos vezeték nélküli hálózat mindössze pár másodperc alatt létrehozható a WAP3205 v2 Wi-Fi védett beállítás (WPS) gombjának megnyomásával.


Amennyiben a környezetvédelemre is szeretnénk hangsúlyt fektetni könnyedén ki/be kapcsolhatjuk az eszközt, csökkentve ezzel a felesleges energiafogyasztást és vezeték nélküli sugárzást.


*A tényleges adatátviteli sebesség persze itt is függ a hálózati körülményektől függ, beleértve a távolságot, a hálózati forgalmat, az épület építőanyagát/építési módját, más vezeték nélküli eszközök által okozott interferenciát stb.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.