Nagy a lakás? Segít a ZyXEL WAP3205 v2



|

A ZyXEL 802.11n-es hozzáférési pontja 300 Mbps-os adatátvitelt tesz lehetővé.

Kevés olyan ház vagy lakás van, amelyben minden ponton jó a WiFi-hálózat lefedettsége és jelerőssége. Ilyenkor általában kevés egyetlen router, van, hogy erős antennákkal és beamforminggal is. A helyzet persze nem reménytelen, a megoldást jelentheti egy hozzáférési pont. 

Ilyen a ZyXEL WAP3205 v2 is, amely a 802.11n-es szabványra épít, és 300 Mbps-os vezeték nélküli sebességet tesz lehetővé maximálisan. A hozzáférési pont segítségével a vezeték nélküli hálózat lefedettsége könnyedén bővíthető. 

Természetesen az eszköz hozzáférési pontként, univerzális jelismétlőként és kliens módban is használható, tehát az igényektől függően könnyedén és gyorsan munkára fogható. 

Összesen két darab, levehető, 5 dBi-s antennája van, amelyek gondoskodnak a jobb jelről és a stabil adatátvitelről. 

Értelemszerűen nem hiányzik a WPS gomb sem az eszközről, amelynek a használatával egyetlen érintéssel oldható meg a vezeték nélküli biztonsági beállítás. 

A vezetékes eszközök csatlakoztatását két Ethernet port segíti a vezeték nélküli hálózathoz. Ilyenek lehetnek a set-top boxok vagy a hálózati adattárolók, amelyek nem rendelkeznek beépített vezeték nélküli funkciókkal. 

Bár az eszköz fogyasztása maximum 8 watt, az energiatakarékosság jegyében LED-es ki-bekapcsoló is található rajta, amelynek a megnyomásával környezettudatosabban lehet használni a hálózatot. A vezeték nélküli időzítés és a kimeneti teljesítmény szabályzása szintén megoldható. 

A ZyXEL WAP3205 v2 13 000 forint környékén már beszerezhető. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.