Okos választás az otthoni netezéshez a ZyXEL NBG6616



|

1200 Mbps-os sebességet kínál a kétsávos ZyXEL NBG6616, kedvező áron.

Nehéz megtalálni azt a routert otthonra, ami kellően modern, megfelelően gyors kapcsolatot biztosít az eszközök számára, ugyanakkor nem kerül egy vagyonba. 

A ZyXEL egyik megoldása a problémára az NBG6616, amely egy kétsávos router, 802.11ac-s technológiával és 1200 Mbps-os sebességgel. 

A 2,4 és az 5 GHz-es sávokon így akár 300 és 867 Mbps-os adatátviteli érték is elérhető, vagyis a streamelés és a fájlok megosztása is zökkenőmentes. A kevésbé zsúfolt 5 GHz-es sáv tökéletesen alkalmas arra, hogy az eszköz egyszerre több felhasználónak is kiválóan továbbítson full HD-s videókat akadásmentesen. 

A router egyébként optimalizálja a forgalmat, így legyen szó böngészésről, VoIP-alkalmazásokról, játékokról vagy videózásról, akadozó tartalmaktól nem kell tartani. 

Az egyszerű beállításról a ZyXEL zConfig nevű alkalmazása gondoskodik - ezzel a vezeték nélküli hálózat paramétereit és a megosztást is testre lehet szabni. Ebben kezelhetőek a csatlakoztatott eszközök, továbbá itt aktiválható a szülői felügyelet. Ez utóbbinak a segítségével szabályozható a sávszélesség, letiltható az egyes eszközök webelérésre, valamint a készülékek böngészési lehetőségei is korlátozhatóak. 

Az NBG6616 további extrája, hogy figyeli a portok állapotát és a használt Ethernet kábel hosszát, majd a működését ahhoz igazítja - ha rövidebb a kábel, kisebb a fogyasztás. Ezzel egyszerre az adó kimeneti teljesítménye is csökkenthető, ami a szomszédokat zavaró interferencia kiiktatása miatt jó. 

A ZyXEL routerét átlagosan 28 000 forintért lehet hazavinni. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.