Tech-függőknek fejlesztett routert a ZyXEL



|

Megbízható, gigabites sebességű adatátvitelt kínál az Armor Z1.

Mivel az átlagfelhasználók is egyre inkább tech-függők, az elvárások az otthoni hálózatokkal szemben sosem voltak még ilyen magasak, mint ma. Egyre nagyobb az igény a biztonságos, ugyanakkor gyors otthoni hálózatok iránt. A gyártók ezt szem előtt tartva sorra dobják piacra csúcskategóriás eszközeiket. A tajvani ZyXEL Armor Z1 Dual Band AC2350 Wireless Routerével válaszolt a piac kihívásaira, nézzük mit is tud az eszköz.


A gigabit sebességű, 802.11ac-s ARMOR Z1 támogatja a nagy teljesítményigényű alkalmazások - pl. HD és UHD videók vagy online játékok - zavartalan működését, ahogy ez el is várható az ebbe a kategóriába szánt eszközöktől. A kiépített otthoni Wi-Fi hálózat a gyártó ajánlása alapján a korábbiakhoz képest jóval megbízhatóbb teljesítményre képes.


Az intelligens StreamBoost™ technológia beépítésével az eszköz prioritálja a forgalmat és úgy szabályozza az átvitel sávszélességét, hogy még nagyszámú csatlakoztatott eszköz esetén is képes legyen kiváló hálózati élményt nyújtani. Több résztvevős on-line játék, egy nagyfelbontású film streamelése, valamelyik közösségi oldal böngészése, óriásfájl letöltés mind egyszerre történhet teljesítménycsökkenés nélkül. A gyártó ígérete szerint a bufferelés okozta szakadás a múlté lehet, és száloptikás net esetén is gyorsabb lesz a vezeték nélküli fel- és letöltés.


Az eszközbe bekerült a beamforming technológia, mely a korábbi routerekhez képest az egész helyiség helyett célzottan a rácsatlakozó vezeték nélküli eszköz(ök) irányába sugároz és erősít, így biztosítva a kapcsolatot a lakás egész területén.


A routerhez ingyenesen letölthető a One Connect applikáció, mellyel könnyebbé válik a hozzáférés és a menedzselés, valamint előre jelzi az esetlegesen felmerülő hibákat is.


Főbb tulajdonságok, amiket érdemes kiemelni:

- Gigabites vezeték nélküli átvitel
- StreamBoost™ technológia - még több eszköz csatlakoztatható teljesítményromlás nélkül
- Multimédia fájlok hálózaton belüli megosztása és streamelése USB 3.0 tárolóeszköz támogatással
- ZyXEL OneConnect™ mobilapplikáció a gyors hálózatmenedzsmenthez és értesítéshez
- Webszűrő és online időmenedzsment
- 4K/Ultra HD streaming
- 1,4 GHz-es, kétmagos processzor
- Beamforming


A router a legmegbízhatóbb teljesítményt ígéri az otthoni felhasználóknak a márka termékpalettájáról. A termék ajánlott fogyasztói ára ugyan nem alacsony, de mivel a csúcskategóriát célozza vele a gyártó, az ár is ezt tükrözi: bruttó 79 990FT-ért érhető el.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.