Új routert keresel? Van egy tippünk



|

Gyors működést és széles lefedettséget ígér a ZyXEL NBG6816 Armor Z1.

Idővel minden háztartás életében eljön a pillanat, amikor a régi router már nem képes kiszolgálni a család összes okostelefonját, laptopját és okostévéjét. Kell majd egy új, ami gyorsabb és jobb a lefedettsége. 

A ZyXEL egyik válasza erre a modernkori problémára az NBG6816-EU0101F, vagyis az Armor Z1. 

A 802.11ac-s vezeték nélküli szabványt támogató router gyors vezeték nélküli működést és gigabites adatkapcsolatot ígér. A filmek streamelése ezek miatt zökkenőmentes, akár 4K-s felbontás mellett is. 

A 2350 Mbps-os sebességet kínáló útválasztónak értelemszerűen egyszerre több kapcsolatot kell kezelnie. Ebben egy kétmagos, 1,4 GHz-es processzor segít: ez gondoskodik róla, hogy játék, médiastreamelés és egyéb feladatok közben se jelentkezzenek lassulások. 

Az eszköz extrái közé tartozik, hogy szűrhetőek vele az online tartalmak a biztonságosabb böngészés érdekében. Kezelhetőek és korlátozhatóak az egyes készülékek is a hálózaton, például az online idő is szabályozható. Ez nem csak a szülői felügyelet miatt érdekes, az adatforgalmat is lehet így csökkenteni. 

A router a StreamBoost technológiájának hála mindig a megfelelő mértékű sávszélességet rendeli ki az egyes eszközökhöz, így sem online játékok alatt, sem a közösségi oldalon böngészés közben nem érheti a használóját meglepetés. 

További pozitívum, hogy a csatlakoztatott eszközök egy okostelefonos alkalmazáson keresztül is kezelhetőek, illetve a leggyakoribb problémák közvetlenül ebből elháríthatóak. Az ismeretlen eszközök blokkolása szintén megoldható ezen belül. 

A széles lefedettséget a négy darab, 5 dBi erősségű antenna biztosítja. A biztos adatátvitelt garantálja továbbá a Beamforming technológia is. Ennek hála az átlagosan 60 000 forintért vihető router nem sugározza a jelet az egész lakásban, hanem kifejezetten a csatlakoztatott eszközök irányába koncentrálja és erősíti a jelet. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.