Vezeték nélküli adapter a négyzeten



|

Gyors adatátviteli sebességeket tesz lehetővé a ZyXEL NWD6605-ös, kétsávos vezeték nélküli adaptere.

Sok olyan helyzet adódhat a mindennapok során, amikor a gördülékeny és stabil internethasználathoz szükség van egy vezeték nélküli, USB-s WiFi-adapterre. A ZyXEL több ilyen megoldást is kínál, és ami azt illeti, a legutóbb bemutatott NWD6505-nek van egy nagyobb testvére is. 

A ZyXEL NWD6605 szintén egy kétsávos vezeték nélküli adapter, azonban ez az USB-s megoldás már AC1200-as. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti a vezeték nélküli kapcsolatokat tekintve, hogy a 2,4 GHz-en sávon lehetővé válik a 300 Mbps-os adatátviteli sebesség, míg az 5 GHz-es sávon a 867 Mbps-os kapcsolódást teszi lehetővé az eszköz. 

Az adapter két darab antennával biztosítja a megfelelően széles lefedettséget és a jobb vezeték nélküli teljesítményt, amely így HD-s videók streamelésére, online játékokhoz, sőt még többszálú letöltések és nagy fájlok egyidejű megosztásához is ideális választásnak bizonyul. A belső és a külső antennáknak hála még akkor sincs gond, ha a router távolabb van a géptől. 

Mire jó a 2,4 és az 5 GHz-es sáv? Az előbbit általában gyorsabb sebességű webes böngészésre használjuk, azonban ez a sáv telítettebb. A kevesebb interferencia mellett használható 5 GHz-es tartomány ezzel szemben a zökkenőmentes videolejátszáshoz és az online játékokhoz ideális. 

A nagy sebességű hálózati élményről úgy gondoskodott a gyártó, hogy USB 3.0-s csatolófelületet választott. Ez 5 gigabit per másodperces adatátviteli sebességet is lehetővé tesz, ami tízszer gyorsabb az USB 2.0-nál. 

Természetesen erről az eszközről sem maradt le a WPS gomb, amelynek hála egyetlen gombnyomással tudunk könnyen és gyorsan létrehozni egy biztonságos vezeték nélküli hálózatot, mindössze néhány másodperc alatt. 

Az NWD6605 átlagosan 12 990 forintért vihető haza. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.