WiFi-fejlesztés olcsón? ZyXEL WRE6505



|

A ZyXEL WRE6505 egy AC750-es jelerősítő, amely megnöveli a WiFi-hálózat hatótávolságát.

Amikor akadozva megy a YouTube, lassú a letöltés és időről-időre felugrik egy hibaüzenet a böngészőben, akkor könnyen előfordulhat, hogy a WiFi-hálózat jelerősségével van probléma. Elég ritka, hogy egy lakást egyetlen router tökéletesen le tud fedni, és az eldugottabb sarkokban is megfelelő jelet biztosít. 

Az effajta helyzetekben nem mindig van szükség új és drága routerre vagy szettre, van, hogy egy olcsó hálózatfejlesztő megoldás is megteszi. A legkézenfekvőbb egy hatótávnövelő bevetése. 

A ZyXEL WRE6505 egy olyan vezeték nélküli hatótávnövelő, amely AC750-es, és mindössze egy fali csatlakozó használatával képes kiterjeszteni az otthoni WiFi-hálózatunkat. 

Az adapter konnektorba illesztése után LED-es fények jelzik (három színnel), hogy mennyire erős a jel, tehát így könnyedén megtalálhatjuk az optimális helyet. A villámgyors és biztonságos beállításról a WPS gomb gondoskodik, a beépített Ethernet port pedig segít az azonnali hozzáférés biztosításában a vezetékes eszközök számára is. 

A WRE6505 a 802.11 a/b/g/n/ac szabványokat támogatja, és a routerek mellett a hozzáférési pontokkal is kompatibilis. A használatával gyorsabb lehet a streaming, a játék és a böngészés is a vezeték nélküli eszközökön (laptop, táblagép, okostelefon), még a félreeső helyiségekben is. 

Az adapter ráadásul kétsávos működéssel rendelkezik, vagyis választható, hogy a sebességet vagy a hatótávot szeretnénk növelni. Értelemszerűen a sebességet az 5 GHz-es sáv garantálja, a nagyobb lefedettséget pedig a 2,4 GHz-es. 

A ZyXEL WRE6505-ös hatótávnövelője nagyjából 13 000 forintért vihető haza. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.