ZyXEL PLA5256 - gigabites Ethernet-kapcsolat a falból



|

Két darab gigabites Ethernet portot kínál a ZyXEL powerline adaptere.

A legtöbben szeretjük a vezeték nélküli dolgokat, és mostanában egyre többen figyelünk a gyors és nagy lefedettségű WiFi-hálózatok biztosítására. Azonban a lakásban található eszközök közül nem minden működik WiFi-n át, van, ami vezetékes hálózati eszköz. 

Ezeknél értelemszerűen Ethernet kábelre van szükség. Az viszont annyira már nem jó ötlet, hogy a szobák között és a lakás közepén húzzuk át ezt. Mi a megoldás?

Például a ZyXEL PLA5256-os powerline adaptere. Az eszköz 1000 Mbps-os sebességet is elérhet, ráadásul két darab gigabites Ethernet porttal rendelkezik. A HomePlug AV2 technológiát használó adapter a már kiépített elektromos hálózathoz csatlakoztatható, és kis szerencsével (optimális körülmények mellett) bármelyik konnektorból tudja továbbítani az 1000 Mbps-os kapcsolatot. 

A használatával a HD-s videók streamelése vagy az online játékok sem okoznak majd kellemetlen meglepetéseket. Mivel két Ethernet port is van az adapteren, ezért set-top boxhoz, hálózati adattárolóhoz, nyomtatóhoz vagy okostévéhez és konzolhoz akár egyszerre is használhatjuk. 

A powerline adaptereknél gyakran gond, hogy elveszik a konnektort. A PLA5256-nál ilyen gond nincs, ugyanis konnektorszerű kialakításának hála bármit csatlakoztathatunk hozzá, akár elosztót is - nem csökkenti a falba szerelt konnektorok számát. 

A PLA5256 beépített zajszűrővel javítja a hálózati átvitel minőségét, így gondoskodik a valóban meglepetésektől mentes használatról. 

Természetesen a biztonsággal sem lesz probléma, a kapcsolatot 128 bites AES titkosítás védi a külső felhasználókkal szemben. Ez egyetlen gombnyomással aktiválható az üzembe helyezéskor. 

A meglehetősen egyszerű beállítást és zökkenőmentes működést biztosító ZyXEL PLA5256 átlagosan 15 000 forintért vihető haza. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.