ZyXEL PLA5456 - villámgyors hálózat a konnektorból



|

Úgy kínál gyors internetet a ZyXEL powerline adaptere, hogy közben nem veszi el a szabad konnektorhelyet.

Az otthoni hálózatfejlesztés gyors és egyszerű változatát jelentik a powerline adapterek. Ezek között létezik olyan is, amely kifejezetten az Ethernet-kapcsolatokra koncentrál. 

A ZyXEL számos effajta adaptert kínál, az egyik legérdekesebb azonban a PLA5456. Ez többek között 4K-s televíziókhoz, hálózati lejátszókhoz és konzolokhoz is ideális megoldás, és persze nem kell egy hálózati kábelt keresztülhúzni az egész lakáson a kapcsolat biztosításához. A PLA5456 egyik nagy plusz pontja, hogy akár 1800 Mbps-os elérést is tud biztosítani - így az online játékok és a 4K-s streamelés sem lehet gond. Minderről a HomePlug AV2 és a MIMO technológiák gondoskodnak, amelyek akár több emelet kiszolgálását is lehetővé teszik, kiváló sebességek mellett. 

Az adapterek telepítése mondhatni gyerekjáték. Az egyiket elegendő egy routerhez vagy hozzáférési ponthoz csatlakoztatni, majd a konnektorba helyezni. Amint a másik adapter is a helyén van, a hálózat máris üzemkész, és összeköthető az eszközökkel. Egy adapteren két darab, gigabites Ethernet port található. 

A kiváló lefedettséget biztosító és az elektromos hálózatra alapozó adaptereken egyetlen szinkronizálógomb megnyomására van szükség, amely egyben az adatok 128 bites AES kódolását is garantálja. 

A PLA5456 azért nagyon praktikus, mert a kialakításának köszönhetően nem veszi el a szabad konnektorhelyet. A konnektoros kialakítás miatt beépített zajszűrő is van, ami a csatlakoztatott eszközökből származó zavarást iktatja ki, és javítja tovább az átvitel minőségét. 

Az adapterek kompatibilisek a ZyXEL ONE Connect routerrel, vagyis egy ilyen útválasztóval egy mobilokra telepített appon keresztül is láthatóak az otthoni hálózatban lévő eszközök, készülékek. 

A ZyXEL PLA5456-os powerline adaptere már 33 000 forintért hazavihető. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.