Hirdetés

A legjobb ajándék Valentin napra?



|

A Valentin nap

Hirdetés

Valami látványos, de használhatatlan ajándéknak örülne Bálint napkor a hőn szeretett kedves? Ha "kocka" életünk párja, mi mással is fejezhetnénk ki imádatunkat, mint egy Swarovski kristályokkal kirakott egérrel? A szerelmünket kifejező, csillogó-villogó Crystal Heart Mouse-t ugyanis teljes egészében kövecskék borítják pink, fehér és piros színű változatban, többféle mintával.

0212eger.jpg
 


A szívet formáló egérke a gyártó szerint a legjobb formája annak, hogy elmondjuk a másiknak, szeretjük és ez a látványos vallomás náluk mindössze 80 dollárba kerül. Ha tetszik, megrendelhetjük a legjobb ajándékot az alábbi linken.


(Egyes bloggereinket is megihlette a Valentin nap és az IT kapcsolata, érdemes körülnézni például a Gépségszalonon)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.