6 tény, amik megváltoztatják a dokumentumok kezeléséről alkotott véleményed



|

Az élet minden területén dokumentumok tömkelegével találkozunk, Függetlenül attól, hogy papír alapú, vagy ma már inkább elektronikus, ezek hatékony kezelésével sok idő spórolható meg.

Elgondolkodtál már azon, hogy a dokumentum feldolgozás milyen hatással van a napi életedre? A hiányzó dokumentumoktól a fontos szerződésekben és előterjesztésekben felbukkanó hibákig - a dokumentumok sok mérgelődést okoznak az irodai munkatársaknak mindenhol. Számos rejtett kihívással kell megküzdeni a sikeres üzletekhez. Most ezek közül néhány megoldhatóvá vált.

1. Egy irodai dolgozó munkaidejének a fele dokumentumok előállításával, előkészítésével telik

Ezért oly fontos a hatékony dokumentumkezelési folyamat. A teljes dokumentumkötegnek - papír, szkennelt, PDF - megfelelően szervezettnek, könnyen kereshetőnek és újrafelhasználhatónak kell lennie.

2. A nagy cégek munkatársainak 54%-a nem rendelkezik PDF szerkesztésre alkalmas eszközökkel

Ami azt is jelenti, hogy minden alkalommal, ha egy PDF állományt kell szerkeszteniük vagy átalakítaniuk, időt kell áldozniuk a megoldás keresésére online, vagy valamilyen megkerülő eljárást kell alkalmazniuk. Tán ez az oka, hogy...

3. ...az irodai dolgozók 46%-a nehézségekbe ütközik a PDF dokumentumok szerkesztésével kapcsolatban

A PDF egy általános formátum. Képzeld csak el mennyi időt pazarolnak el mégis ennek kezelésére - ami egyébként egyszerű lenne, ha a megfelelő eszköz kéznél van.

4. Az irodai dolgozók 77%-a gépel újra szöveget papírról, havonta többször, vagy még gyakrabban

Ez az egyik legértlemetlenebb és motivációgyilkos feladat.

5. 10-ből 4 irodai alkalmazottnak szükségese van időnként hogy egy dokumentum két verzióját összehasonlítsa

A történt változtatásokat a szerződésekben, tanúsítványokban, jelentésekben és egyéb részleteiben általában követni kell és össze kell vetni az eredeti változattal. A soronkénti összehasonlítás igen fáradságos, időigényes és hibaforrást jelentő eljárás.

6. A dokumentumokkal kapcsolatos kihívások a különböző szervezeteknek akár több milliós költséget is jelentenek évente

Számos vezető és IT beszerző számára ez egy rémisztő statisztika. Bizonyított azonban, hogy a rövidtávú költségcsökkentés nem segít a hosszútávú célok elérésében.
Ezek a statisztikák jól mutatják, hogy az ABBYY FineReader 14-hez hasonló szoftverek hogyan tudják a dokumentum kezelés termelékenységét javítani és az életet egyszerűbbé tenni. Ez egy "mindent az egyben" megoldás az összes dokumentumkezelő feladathoz.

- PDF szerkesztő: szövegek és képek szerkesztése, lapok összefűzése vagy felosztása, megjegyzések hozzáadása vagy PDF készítése tetszőleges állományokból, valamint számos egyéb funkció
- Szkennelt dokumentumok és képek szerkesztése egyszerűen, vagy átalakítás Word, Excel, PowerPoint, kereshető PDF és egyéb formátumokba
- Dokumentumok összehasonlítása: a program kiemeli a szövegbeli különbségeket a dokumentum két változata között, még akkor is, ha azok különböző formátumúak (pl. PDF és szkennelt másolat)

Töltsd le a FineReader 14 ingyenes próbaverzióját még ma irodai munkád termelékenységének növeléséhez.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.