Hirdetés

Szupermobil: 10 megapixel, CCD érzékelő, ISO12800



|

Töménytelen funkció és egy teljes értékű fényképező egyetlen mobilba sűrítve a Sharptól.

Hirdetés

A japánoknál számos olyan telefon kapható, amelyekért mi maximum irigykedni tudunk, és remélni, hogy az ott látottak néhány év múlva hozzánk is eljutnak. A Sharp Aquos Shot 933SH is egy ilyen telefon, aminek már csak a nézegetése is garantált nyálcsorgatást és szapora pulzust eredményez.

 

A szögletes formákkal rendelkező, kagyló kialakítású mobil elöl egy pici kijelzővel, hátul pedig egy elképesztő méretű, 10 megapixeles fotók készítésére alkalmas kamerával érkezett a nagyközönséghez.

 

 

aquos_shot_933sh_1.jpg
 

 

 

A 10 megapixel elég ritka felbontás telefonokban - is -, eddig csak egy Korában kapható Samsung rendelkezett ilyen megoldással. A kamerának azonban nem csak ez az egyetlen különlegessége, hiszen számos olyan fotóbeállítás is elérhető, mint mosolyfelismerő, autofókusz, LED vaku vagy az ISO 12800! Hazánkban leginkább ISO1600 érzékenység érhető el mobilokban...

 

De ez még nem minden: a kamera elképesztően jó minőségű képeket készít, ami azért nem is annyira nehéz, hiszen mindez a CCD érzékelőnek köszönhető. Ezzel a technológiával és természetesen ekkora objektívvel kizárólag digitális fényképezőinkben találkozhatunk. Kontinensünkön a CCD érzékelő használata egyáltalán nem jellemző telefonokban, nálunk csak a gyérebb tudású CMOS az elterjedt, és a körömnyi objektívek sem képesek csodára.

 

 

aquos_shot_933sh_003.jpg
 

 

 

Emellett külön említésre méltó a 3,3 hüvelykes belső LCD érintőkijelző, amely ráadásul VGA felbontást kapott - 640x480 képpont. Ez sem mindennapi látvány. Ezek után szinte említésre sem méltó, hogy 16 gigabájtos belső memóriát is magáénak mondhat a telefon. A Sharp különleges telefonja legnagyobb bánatunkra csak Japánban lesz kapható a Softbank szolgáltató kínálatában, de reméljük, egyszer mi is birtokolhatunk egy ilyen tudású mobilt.

 

 

aquos_shot_933sh_005.jpg
 

 

aquos_shot_933sh_006.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.