Hirdetés

Az év legjobbjai - szavazás



|

Keressük az év emberét, bukását, alaplapját, legjobb okostelefonját, táblagépét... Most te is beleszólhatsz a PC World listájába.

Hirdetés

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is keressük a mögöttünk hagyott esztendő legjobb termékeit, és azokat a személyeket, cégeket, akik 2015-ben a legnagyobb hatással voltak az informatikai piacra. Nem csak szerkesztőink szava, hanem olvasóink véleménye is számít, így a PC World követőit idén is egy játékos "best of" bajnokságra invitáljuk, ahol minden voks számít.

Hirdetés


Mi már kiválasztottuk a kedvenceinket, most rajtad a sor. Szerinted ki volt vajon az év vesztese? Az Ashley Madison és ügyfelei, a visszaszoruló Adobe Flash, az üstökös-karriert befutó Google Glass, a komoly veszteségeket elszenvedő Mozilla alapítvány, vagy a mégsem vízálló Sony Xperia telefonok? A szavazólapunkon várjuk a voksodat.

Itt szavazhatsz: pcworldhu.typeform.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.