Hirdetés

Free-to-play lett az EVE Online



|

A teljes élményért továbbra is ki kell fizetni a szokásos havidíjat.

Hirdetés

Az immáron 13 éve elérhető EVE Online minden idők egyik legkomplexebb MMO-játéka. A világának történéseit elsősorban a gamerek alakítják, azonban a játékosok csoportjai nem feltétlenül szociális okokból vagy egyszerű érdekekből tartanak össze, az igazán fontos események színtiszta politikai döntések hatására következnek be. Az fanatikus és szerencsés játékosokból uralkodók és üzletemberek válhatnak, akik gigantikus mennyiségű erőforrás felett rendelkezhetnek, pusztító háborúkat indíthatnak, a tetteikkel megrengethetik a játék belső gazdaságát.


Hirdetés


Az EVE Online eddig fizetős volt, azonban az izlandi CCP Games aggódik a játékosbázis zsugorodása miatt, így most free-to-play üzleti modellre váltott a cím. Szerencsére nem a szokásos freemium megoldásról van szó, inkább egy végtelen próbaidőszakként definiálható a szisztéma: a havidíjat fizető és ingyenes játékosok közt az a különbség, hogy az utóbbiak nem használhatnak bizonyos űrhajókat, továbbá nem fejleszthetnek egyes skilleket. Az EVE Online havidíja 10,95 - 14,99 euró közt mozog, az előre kifizetett időmennyiség függvényében.



(Forrás: Engadget, CCP, Steam)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.