Jön a Netflix a UPC Horizon médiaboxra



|

Magyarországon 2017-ben válhat elérhetővé a fejlesztés.

Ma délután a UPC anyavállalata és a Netflix bejelentették, hogy a videostreamelő szolgáltatás közvetlenül elérhetővé válik majd a UPC Horizon médiaboxon keresztül. Elsőként Hollandiában mutatkozik be az újdonság, a Liberty Global magyarországi előfizetőinél várhatóan csak valamikor a jövő év során jelenik majd meg a Netflix-alkalmazás.


Hirdetés


A beszámoló alapján a vállalatok hosszú távú stratégiai megállapodást kötöttek, így például a Netflix felhasználói fiókot a UPC Horizon médiaboxon keresztül regisztráló ügyfeleknek a UPC fogja kiszámlázni a előfizetés díjat. A videostreamelős előfizetéssel már rendelkezők esetében marad a megszokott rendszer, azaz ők továbbra is közvetlenül a Netflixnek fizetik majd a havidíjat. Nem világos, hogy a UPC kínál-e majd az ügyfelei számára a szokásosnál kedvezőbb árú Netflix-előfizetést, de jó eséllyel lesznek különleges csomagok.



Érdemes megemlíteni, hogy a tartalmak tekintetében nem lesz különbség a klasszikus és a UPC-n keresztül elérhető Netflix között, teljesen azonos lesz az elérhető filmek és sorozatok köre. A UPC médiaboxon keresztüli Netflixezéshez szükséges Horizon beltéri egység forgalmazása hazánkban csak nemrég kezdődött, ám az ügyfelek igény esetén ingyenesen lecseréltethetik a régi médiaboxukat az új modellre.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.