Hirdetés

Nagy siker volt az EYA Game Jam 2015



|

A résztvevők 48 óra alatt 8 játék prototípusát tervezték meg.

Hirdetés

Május utolsó hétvégéjén megrendezésre került az idei EYA Game Jam. Az ausztriai Grácban lebonyolított eseményen 41 résztvevő indult, a belőlük verbuválódott nemzetközi csapatok 48 óra leforgása alatt 8 játék prototípusával rukkoltak elő, ezek a parti hivatalos weboldalán keresztül le is tölthetőek.

Hirdetés


Az eseményre való megérkezésükkor a résztvevők még nem tudták, hogy pontosan milyen témákban kell alkotniuk, ezeket csak a nyitó előadáson leplezték le a szervezők. A résztvevők az eEgészség, Légy környezettudatos és Modern családi élet kategóriák közül választhattak a kedvükre. Meglepő alkotások készültek, például a Tag Hunter alkalmazás NFC-s címkékkel próbálja futásra ösztönözni az embereket, míg a Marital Fight Simulator az otthoni veszekedések témájával foglalkozik.


Külön meglepetés volt, hogy az EYA Game Jam 2015 résztvevőinek háttere szokatlanul széles palettán mozgott: akadtak profi programozók, hangmérnökök, egyetemi hallgatók, dizájnerek és egyéb kreatív elmék is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.