Hirdetés

Steam: a gamerek közel fele már Windows 10-et használ



|

Közben megérkezett az előrendelési lehetőség a Windows Áruházba.

Hirdetés

Továbbra is futótűzként terjed a gamerek körében a Windows 10. A Steam augusztusi hardveres és szoftveres felmérése alapján a felhasználók 48,95 százaléka már a Microsoft legújabb operációs rendszerén űzi a hobbiját. Közülük 47,44 százalék a rendszer 64 bites kiadását futtatja, a 32 bites verzió részesedése csak 1,51 százalék. A második legelterjedtebb operációs rendszer a 64 bites Windows 7, ezt a felhasználók 28,74 százaléka használta a kérdéses hónapban.


Hirdetés


Vonatkozó hír, hogy a mai naptól kezdve már a Windows Áruházban is előrendelhetőek a játékok. Vita tárgya, hogy ez mennyire jó hír a gamerek számára. A közvélekedés szerint fogyasztóellenes üzleti praktikáról van szó, hiszen a vásárlók megbízható független tesztek nélkül nem lehetnek képesek véleményt alkotni a játékok minőségéről. Hab a tortán, hogy a kiadók általában extra tartalmakkal vagy játékbeli előnyökkel próbálják rávenni a fogyasztókat a termékeik előrendelésére, pszichológiailag nyomást gyakorolnak a gamerekre.



(Forrás: Neowin, Microsoft, Valve)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.