Hirdetés

TEAC MP-450, igényességből jeles



|

Nehéz gyökeresen újat alkotni MP3 lejátszóban, ugyanakkor szépet és jót lehet – ennek iskolapéldája a TEAC MP-450.

Hirdetés

Igencsak stílusos és kellemes érintésű készülék a TEAC MP-450, mind a készülékház, mind a nyomógombok elsőrangú kidolgozásúak. Amellett, hogy MP3 és WMA lejátszó, két hüvelykes TFT LCD képernyőjét kihasználva AVI és a JPEG fájlokat is lejátszhatunk rajta. Támogatja az MP3 ID3 címkéket és a szövegolvasást is. Módunk van egy szakasz ismételtetésére, ami nyelvtanuláshoz jöhet jól. Extra a közkedvelt Tetris játék, mely azon túl, hogy élvezetes időtöltést kínál, zenelejátszás mellett is kifogástalanul működik. A beépített FM rádióvevő is feldobhatja a hangulatot, ha két gigabájtra rúgó gyűjteményünket -- ekkora flash memóriával rendelkezik készülék -- megunnánk. Hangfelvételre is alkalmas, így rögzíthetjük vele személyes jegyzeteinket vagy a rádióműsort. A lítium-polimer akkumulátor igen gyorsan tölthető az USB kapcsolatról és legfeljebb 13 óra használatot biztosít. A mellékelt lemezen megtaláljuk az AVI átalakító szoftvert, mellyel videóinkat a lejátszóval kompatibilis kódolásúvá konvertálhatjuk. A csomag része még a fülhallgató mellett a nyaklánc és a ráakasztható átlátszó tok.

 

 

teacmp4502_.jpg

 

Nincs az MP-450-ben semmi forradalmi, az átlagosnál pedig talán kicsivel nehezebb, és ekkora testben talán még egy mikrofon jack csatlakozás is hasznos lett volna a hangfelvevő funkció kiterjesztéséhez. Ugyanakkor nagyon jó hangminőséget és a kis képernyőn is elég jól kivehető videó lejátszást kínál. Tekintettel messzemenően igényes kivitelezésére valamint a kép- és hangvisszaadásra a kisméretű képernyős lejátszók között talán a legminőségibb választás ebben az árkategóriában.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.