Hirdetés

3D-s HTPC az ASRocktól



|

Az ASRock Vision 3D HTPC Intel Core mobilprocesszorral és NVIDIA GeForce GPU-val érkezik.

Hirdetés

A taipei TweakTown abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta az ASRock Vision 3D névre keresztelt házimozi-PC-jét. Egy kellemes külsejű, jó tudású HTPC-ről van szó.

 

A fényes alumínium külső Intel Core mobilprocesszort és NVIDIA GeForce GPU-t rejt, a 3D Vision grafikus támogatás érdekében. A négy darab USB 3.0-ás porttal, HDMI 1.4 csatlakozással, dual-link DVI-jal, Blu-ray-meghajtóval és 7.1-es audióval ellátott HTPC megfelelő csatlakozásokkal szolgál.

 

Ha viszont valaki 3D TV-hez is szeretné használni a gépet, sajnos külön kell megvásárolnia az NVIDIA 3D Vision csomagját, ami tartalmazza a szemüveget és a megfelelő szoftvert. A júliusban megjelenő HTPC-ről egy rövidebb videóval is szolgált a TweakTown:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.