Hirdetés

A Lenovo már egy kabátra is tud filmet vetíteni



|

A Lenovo Screen Jacket nem csak divatos kabát, hanem vetítővászon is...

Hirdetés

A Lenovonak van olyan táblagépe, ami beépített projektorral érkezik: így egyszerű kivetíteni másoknak a videókat, fotókat. Azonban nem mindig van hová. 

Hirdetés

A Lenovo most szokatlan módon oldja meg a problémát. Az új dizájnerkabát egyben vetítővászon is. 

A Lenovo Screen Jacket egy olyan színes külsejű és fehér belsejű kabát, amit belülről ki lehet hajtogatni, majd bármilyen felületre (fal, kerítés, stb.) kiakasztani. Az üres vászon ezután a Yoga Tab 3 Pro táblagép vetítővászna lesz. 

Az érdekes ruhadarabot a franciaországi Lenovo dobja a piacra, a helyi Pantheone divatcég segítségével. A minták olyan nagy dizájnerektől származnak, mint Janine Rewell, Yogo Honda, Felipe Pantone vagy a Jeanspezial. 

A kabát kihajtva 120 x 60 centiméternyi vásznat jelent, vagyis olyan, mintha egy 52 hüvelykes kijelzőnk lenne. Ezért cserébe körülbelül 350 eurót kell fizetni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.