Hirdetés

A virtuális valóságot is kiszolgálja az ASUS ROG G701VI



|

Az ASUS gamereknek szóló új laptopja GeForce GTX 1080 grafikus vezérléssel támad.

Hirdetés

Az ASUS Republic of Gamers szériáját erősítő G701VI nem csak egy lapos és stílusos laptop gamereknek, de egyben egy olyan notebook is, amely a tuningolható NVIDIA GeForce GTX 1080-as grafikus vezérlésével a virtuális valóságot is ki tudja szolgálni. 

Hirdetés

A széles betekintési szögekkel rendelkező kijelzőt NVIDIA G-SYNC technológia és 120 Hz-es frissítési ráta egészítik ki. Állítólag ez az első ilyen panel egy laptopban. A technológiának hála nem kell tartani az akadozástól vagy a nem kívánt vizuális jelenségektől. 

Természetesen a VR-játékokkal és a teljesítménnyel sem lesz probléma. Minderről a korlátlan szorzóval rendelkező, Skylake-alapú Core i7-es processzor és az akár 64 GB DDR4-es, 2400 MHz-es memória is gondoskodik. 

A RAM egyébként 20 százalékkal gyorsabb és 30 százalékkal energiatakarékosabb, mint az 1600 MHz-es DDR3-as memória. 

A jobb hangzást a beépített ESS DAC garantálja, a többgombos billentyűhasználat szintén megoldott. A notebook az erős hardverek ellenére csak 32,5 milliméter vastag. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.