Hirdetés

Bemutatkozott az első egy kártyahelyes GTX 1070



|

Valamikor a jövő évben kerül piacra a Galax formabontó terméke.

Hirdetés

Az Xfastest portál egyik munkatársa részt vett a Galax (korábban Galaxy) hétvégén megrendezett kínai sajtóeseményén, amelyen különféle versenyek lebonyolítása mellett új videokártyákat is bemutatott a vállalat. A legérdekesebb mind közül egyértelműen az egyetlen kártyahelyet foglaló NVIDIA GeForce GTX 1070-ese volt, legjobb tudomásunk szerint ez az első efféle kialakítású modell.


Hirdetés


Sajnos ezen túlmenően szinte semmit sem lehet tudni a grafikus vezérlőről: a technikai információkat, a megcélzott piacokat, továbbá a várható árát csak a közeljövőben hozza majd nyilvánosságra a gyártó. Egyelőre csupán annyi biztos, hogy valamikor 2017-ben válhat elérhetővé a nagy teljesítményű, egy ventilátoros léghűtést kapott videokártya.



(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.