Hirdetés

Digitális képkeret és nyomtató egyben, a Sony-tól



|

A Sony legújabb digitális fotókeretébe nyomtatót építettek, egyetlen gombonyomásra elkészül a megjelenített kép.

Hirdetés

 

A digitális képkeretek kínálata napról napra bővül. Úgy tűnik, ma már nem lehet egy HD-képes panellel versenyben lenni. Vagy Swarovski kristályokkal kell a keretet díszíteni, vagy OLED-panelt beletenni, esetleg szkennerrel egybeépíteni. A Wi-Fi-ről és az integrált Facebook-ról nem is beszélve.

 

A Sony is hasonlót próbált meg a DPP-F700-zal, amibe egy nyomtató került. A novemberben a boltokba kerülő modellben egy 7 hüvelykes kijelző rejtőzik, aminek a képaránya 16:10-es, és 800 x 480-as WVGA felbontásra alkalmas. Az egy gigabájt beépített memóriával rendelkező fotókeret a dátumot és az időt is mutatja.

 

Támogatja a Memory Stick, Memory Stick Duo, SD, SDHC, CF és xD memóriakártyákat, képes egyszerű szerkesztésekre (forgatás, levágás, zoom), az érdekesebb része azonban a nyomtató, ami egy 10 x 15 centiméteres, 300 x 300 dpi-s fotó kinyomtatására alkalmas - az ígéretek szerint mindezt egyetlen gombnyomással teszi a készülék. A DPP-F700 várható ára 200 euró (54 000 forint).

 

sonydppf700-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.