Hirdetés

Emtec G-Box nettop: Ion van, HDMI nincs



|

Kissé más külsővel ugyan, de valahol már láttuk az Emtec új nettopját.

Hirdetés

A sasszemű nettop-mániások elmondhatják, hogy az Emtec G-Box nettop ismerősnek néz ki, ez nem véletlen, a Slashgear oldalán is többször látható volt más márkanév alatt, érdemes megnézni a Ruvo Mini Cap 7 nettopot ez ügyben. Az Asus Eee Box 206 nettop egyik ellenfeleként is számontartott G-Box nagyon hasonló külseje azonban igen izgalmas belsőt rejt.

Ilyen például az Intel Atom processzor és az NVIDIA Ion grafikus chipset, ám sajnálatos módon csak VGA kimenet található benne a HDMI helyett, így picit gondban lesznek azok, akik komoly multimédiás tartalmakat szeretnének tévén nézni.


gbox-thumb-500x666-90534.jpg

A nettop szabvány tudást hoz a fentieken kívül, így adott a hat darab USB 2.0 port, az Ethernet-csatlakozó, valamint az audio ki- és bemenet. A háttértárat egy 160 gigabájtos hagyományos merevlemez biztosítja. A Pocket-lint információi szerint a Windows XP operációs rendszerrel felszerelt Emtec G-Box nettop hamarosan megvásárolható lesz Nagy-Britanniában 293 dolláros áron, amelyet egy HDMI-s változat követhet még az idén.




Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.