Hirdetés

Gyárilag 1024 stream processzoros RX 460 a Sapphire-től



|

Nem valószínű, hogy Kínán kívül kapható lesz a videokártya.

Hirdetés

A 896 stream processzort használó AMD Radeon RX 460 egy kifejezetten tisztességes teljesítményt kínáló, belépőkategóriás gamer videokártya. Nem túlárazott modellt vásárolva megéri az árát, rengeteg a számítógépét fejleszteni kívánó játékos mérlegeli a beszerzését. Éppen ezért is keltett nagy szenzációt az a pár héttel ezelőtt felfedezés, hogy valójában 1024 darab stream processzor lapul a Polaris 11 GPU-jában. A feldolgozókat szoftveresen tiltotta le az AMD, azaz ha nem kishibás chip került a megvásárolt videokártyára, akkor egy BIOS-módosítással bekapcsolhatóak az egységek.


Hirdetés


A Sapphire most Kínában bejelentette a világ első gyárilag 1024 shader processzoros Radeon RX 460 videokártyáját, sajnos az ára és elérhetővé válásának ideje nem világos. Végső soron számunkra nincs jelentősége a részleteknek, vagy legalábbis őszintén kételkedünk benne, hogy Kínán kívül valaha forgalomba kerül majd, valószínűleg semelyik gyártótól sem fogunk ilyen terméket látni a nemzetközi piacon. Nem ez lenne az első kizárólag Kínában forgalmazott RX 400-as videokártya, a címet már bezsebelte a Radeon RX 470D.



(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.