Hirdetés

Ingyen Far Cry 3 jár egyes OCZ Vector SSD-khez



|

Visszamenőlegesen is igényelhető termékkulcs 2012 egyik legjobb játékához.

Hirdetés

Az AMD nyomdokait követve az OCZ nemrég bejelentette legújabb eladásnövelő kampányát, amely keretében a tavaly november végén leleplezett, Vector családba tartozó 256 és 512 gigabájtos szilárdtest-meghajtókra szavazóknak digitális letöltés formájában ingyen Far Cry 3 játékszoftvert ad a vállalat.


A július 14-ig tartó akció érdekessége, hogy nem csak az újonnan vásárolt termékekre vonatkozik, hanem az eddig beszerzett egységek tulajdonosai is részt vehetnek benne, a szabályzat szerint személyenként maximum két termékkulcsot lehet igényelni. A letöltéshez szükséges kódot az itt található űrlapon lehet kérni, ahol a jogosultság megállapítása érdekében az SSD sorozatszámát, továbbá az egység kézikönyvében található Acronis kulcsot kell megadni.


Az akcióban résztvevő, másodpercenként 550 / 530 megabájtos szekvenciális olvasási és írási sebességgel rendelkező SSD-k természetesen hazánkban is kaphatóak, méghozzá 70 és 140 ezer forint körüli bruttó áron. A Far Cry 3 jelenleg 50 euróba (durván 15 ezer forintba) kerül a Steamen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.