Hirdetés

iPhone-kompatibilisek lettek a Samsung okosórái



|

Végre az Apple telefonjaival is teljes értékűen használható a Gear S2 és S3.

Hirdetés

A Samsung két fontos bejelentéssel is szolgált a CES-en okosóráit illetően. Első körben bemutatták a Gear S2 Classic két új verzióját rozéarany, illetve platina színben, ennél azonban jóval fontosabb, hogy kiterjesztették a Tizen alapú eszközök kompatibilitását, amik immár nem csupán Androidos okostelefonokkal működnek együtt.

Hirdetés

A rendezvényen emlegetett iOS applikációk szerencsére nem várattak sokat magukra, máris bárki számára elérhetőek. Az iPhone tulajdonosok Gear S2 és S3 okosóráik mellett a Gear Fit 2 fitneszpántot is párosíthatják telefonjukkal. Utóbbi modell esetében az értesítések megjelenítésére és az S Health adatainak szinkronizálására van lehetőség, az okosórák esetében pedig ez kibővül a programok letöltésének és telepítésének opciójával.

A magyar felhasználók számára jó hír, hogy mindkét applikáció anyanyelvünkön is használható. A Samsung Gear S és a Samsung Gear Fit egyaránt ingyenesen tölthető le az iTunes kínálatából, reméljük, hamarosan a dél-koreai gyártó többi viselhető terméke is csatlakozik a sorhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.