Hirdetés

Itt a Killer E2500 Ethernet-kontroller



|

Több alaplap- és notebookgyártó is lecsapott a Rivet Networks újdonságára.

Hirdetés

A Rivet Networks bemutatta a legújabb gigabites Ethernet-kontrollerét, a Killer E2500-at. 

Hirdetés

A Killer E2500 haladó QoS-funkciókkal rendelkezik, mint például az ASD 2.0 (advanced stream detect) - a NIC driver ezzel tudja az alkalmazásokhoz igazítani a forgalmat, és érzékeli, hogy milyen típusú programok igényelnek elsőbbséget a többivel szemben. 

A driver optimalizációkat tartalmaz továbbá az internet top 500 oldalához, ami a legjobb oldalbetöltési teljesítményt jelenti böngészőszinten. 

Szoftveresen új a Killer Control center, ami manuális irányítást ad a hálózati teljesítmény fölött, a játékok, appok és weboldalak tekintetében is. 

A lapkára már több alaplap- és notebookgyártó is lecsapott, így az ASRock, az MSI, a Gigabyte, a Dell és az Alienware, a Lenovo, a Clevo, az Acer és a Razer. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.