Hirdetés

Jól megy a MediaTek szekere



|

Havi és negyedéves árbevételi rekordokat is döntött a MediaTek.

Hirdetés

A lapkakészletek tervezésével foglalkozó MediaTek augusztusban 827,9 millió dolláros árbevételnek örülhetett. Ez 4,2 százalékos emelkedés júliushoz mérten, és 36,1 százalékos éves összehasonlításban. 

Hirdetés

Az idei év második negyedévét tekintve az árbevétel elérte a 2,32 milliárd amerikai dollárt. Ez negyedéves szinten rekordot jelent a vállalat történetében - ahogyan a harmadik negyedévre várt 2,51-2,69 milliárdos árbevétel is az lesz. Az 8 - 16 százalékos pluszt jelentene. 

Az önálló hónapokat nézve az augusztus is rekord volt, ami a kínai gyártók egyre nagyobb keresletének köszönhető. Egyre több cég kéri a MediaTek tízmagos processzorát is. 

Iparági megfigyelők szerint szeptember újabb rekordot hoz a MediaTeknek, miután az Oppo és társai folytatják a rendeléseket. Eközben a MediaTek új irányokba is nyit, például az ASUS és a Microsoft Xbox One S felé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.