Hirdetés

Kaby Lake CPU került az ECS Liva Z Plus minigépbe



|

Apró méretének köszönhetően a monitor hátuljára is rögzíthető a PC.

Hirdetés

Bemutatta legújabb mini számítógépét az ECS, a Liva Z Plus legnagyobb érdekességét a hetedik generációs, alacsony fogyasztású Intel Kaby Lake-U processzorok használata jelenti. Sajnos a választható processzorok listáját még nem hozta nyilvánosságra a vállalat, azonban a legerősebb modellbe biztosan 15 wattos TDP-jű központi egység kerül majd. Irodai jellegű használatra, internetezésre, filmezésre tökéletesen megfelelhet az eszköz. A processzorokkal, a lapkakészlettel, továbbá az árazással kapcsolatos információkat valószínűleg csak a CES-en fogja bejelenteni az Elitegroup.


Hirdetés


A kettő SO-DIMM slotnak köszönhetően a Liva Z Plus akár 8 GB DDR4 memóriával is ellátható, míg a háttértára egy M.2 2242 foglalatba illeszkedő SSD lehet. A komplett háza 117 × 128 × 33 mm méretű, könnyen rögzíthető a monitorok hátuljára, a 75 és 100 milliméteres VESA foglalatok egyaránt támogatottak. A dobozában megtalálhatóak a rögzítéshez szükséges kiegészítők.



A teljesen passzív hűtésű ECS Liva Z Plus további érdekesebb specifikációi: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac, 2× Ethernet bemenet, HDMI port, mini DisplayPort, 3× USB 3.0 Type-A és 1× USB 3.0 Type-C kapuk.


A számítógép barebone és teljesen kiépített konfigurációkban is megvásárolható lesz, akár előtelepített Windows 10 Home rendszerrel is.


(Forrás: Liliputing, ECS)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.