Hirdetés

Kompakt A3-as lézernyomtató 20000 oldalas tonerkapacitással



|

Kis helyet foglal és várhatóan elég olcsón nyomtat az OKI B840.

Hirdetés

Kis munkacsoportok számára igyekszik elérhetővé tenni a megfizethető A3-as nyomtatás lehetőségét az OKI. A gyártó szerint néhány fős cégek is nyomtathatnak nagyban az OKI B840 használatával.

 

A kisméretű, horizontális elrendezésű készülék átmenetet képez az asztali és megfizethető, de csak A4-en dolgozó B700-as sorozat és a professzionális, de méretes és költségesebb, nagy munkacsoportoknak szánt, nagyformátumú B930 között. Az új A3-as monokróm nyomtató szintén LED technológiával működik, és kategóriájában kedvező árával szeretne robbantani a piacra. A hálózatos B840 ára az OKI tájékoztatása szerint alapkiépítésben 346 250 Ft, ami az asztali A3-as, mono készülékek szokásos árának nagyjából fele, miközben a fenntartása továbbra is igen kedvező maradt.

A B840-es alapterülete 37x48 cm, magassága pedig extra tálcák meglététől függően 45 és 57 cm közötti. Ezen kívül kétoldalas nyomtatás (840dn és 840dtn verzió), A6-A3 méretválaszték és a hordozók széles skálája jellemzik. Percenként 40 A4-es vagy 22 A3-as nyomat elkészítésére képes, felbontása 1200×1200 dpi és ismeri a PCL5e, PostScript 3 (emuláció), SIDM emulációkat. Fényes papírra is dolgozik, az egyenes papírút pedig a borítékok és füzetek elkészítését is lényegesen megkönnyíti. Az első nyomat előállításának ideje 5 másodperc, azaz igen fürgén áll rendelkezésünkre a nyomtató.

 

Alacsony, 2-3 Ft-os költségekkel kecsegtet, hogy a tonerkazetta kapacitása 20 000 (ISO, A4) oldal, az ilyen tömegű töltet ebben az árkategóriában egyedülálló. A szokásostól eltérően a kazetta tartalmazza a fényhengert is, mert annak élettartama szintén 20 000 oldal. (A gyártó a kiürült tonerkazettát visszagyűjti.) A B840 fogyasztása energiatakarékos módban 15, alvó módban pedig mindössze 1,2 Watt. A környezetvédelmet erősítendő 2011. márciustól már növényi alapanyagú műanyagból készülnek az OKI nyomtatói.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Nyomtatóvásárlás

Scanner felélesztés

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.