Hirdetés

Menő okosórával készül a TAG Heuer



|

Már holnap bemutatkozhat a hibrid TAG Connected Modular, ami Android Wear 2.0-t futtat majd.

Hirdetés

A TAG Heuer minden jel szerint már holnap bemutatja a legújabb okosóráját, amely értelemszerűen azok igényeit szolgálja majd ki, akik drágán szeretnének egy különleges, és az átlagosnál okosabb karórát. 

Hirdetés

A TAG Heuer Connected utódjáról már többször pletykáltak, ezért az okosórák piacának a hanyatlása ellenére sem meglepetés az újdonság érkezése.

Úgy tudni, hogy az új modell TAG Connected Modular néven fut be, cserélhető szíjakkal és csatokkal. 

Ezen felül hibrid okosóra is lesz, vagyis a felhasználó dönthet, hogy digitális vagy automata módban használja. Magán a készüléken Android Wear 2.0 fut majd, az a rendszer, amit a Google idén februárban mutatott be. 

A TAG Heuer okosórás próbálkozása meglepően sikeresnek bizonyult, több mint kétszer annyi okosórát tudott eladni a cég, mint azt remélte. 

Egyre több óragyártó és luxuscég száll be az okosórák piacára, ami forradalmat ugyan nem jelent a kategória számára, de némi fejlődést talán igen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.