Hirdetés

Olympus SP-820UZ: 40-szeres zoom és szupermakró



|

Ráadásul extra nagy látószöggel is dicsekedhet a bridge készülék.

Hirdetés

Új, még erőteljesebb taggal gazdagodott az Olympus Ultra Zoom Traveller sorozata, mely eddig is extrém zoom optikáiról volt ismert. Az ultrazoomos bridge gépek körét egy 22,4 milliméteres látószögű (22.4-896mm ekvivalens), 40× optikai zoomra képes modellel, az SP-820UZ-vel gazdagította most a cég. Ekkora látószöggel még nem találkoztunk univerzális, fix objektívek esetében, kíváncsian várjuk, hogy kipróbálhassuk, hogy ez milyen torzítást von maga után. Az így előzetesben is biztos, hogy jól jön tájképek, belső terek és több emberből álló csoportok fotózásához. Mindemellett 1 centiméteres szupermakró felvételeket is készíthetünk ugyanezzel az objektívvel. A tájolásban 3” méretű, 460 000 képpont felbontású színes LCD segít.

 

 

Az alapokat az erős optika mellett Olympus iHS technológia, nagy érzékenységű, 14 megapixeles CMOS szenzor és TruePic V képprocesszor szolgáltatja. Full HD, illetve nagy sebességű, választható képismétlésű videofelvétel készítésére is alkalmas az új modell. A házon változtatott a gyártó, most jobb fogást ígér, ami 40× zoom (és 80× szuper-zoom) esetén még jó kettős optikai képstabilizátor mellett is igen sokat számíthat. HDR ellenfény kompenzációt, arcfelismerést, állvány nélküli csillagfény üzemmódot, 12 szűrő effektust és intelligens, „körbeforgatós”, 360 fokos panorámát is építettek a gépbe. A géphez SDHC/SDXC (UHS-I) memóriakártyát használhatunk, a foglalat kompatibilis az Eye-Fi memóriakártyákkal, azaz opcionálisan támogatja a képek Wi-Fi-n történő megosztását.

 

Az Olympus SP-820UZ ezüst vagy fekete színben érhető el, még éppen százezer forintos kiskereskedelmi áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.