Hirdetés

Samsung ProXpress C2620DW: színes lézer gazdagon



|

Elsősorban kisebb irodákba szánja NFC-s nyomtatóját a Samsung.

Hirdetés

Nemrégiben visszafogott árú NFC-kompatibilis Samsung nyomtatókról számolhattunk be, most a ProXpress C2620DW-vel viszont egy professzionális modell látott napvilágot. Csak kevesen igényelnek otthoni használatra ilyen erős nyomtatót, amely havi 60 000 oldalig terhelhető, percenként 26 színes oldalt képes elkészíteni, és effektív felbontása 9600×600 dpi; a készüléket olyan kisebb irodákba szánták, ahol szükség van extra szolgáltatásaira.
 

Hirdetés


A nyomtató Wi-Fi és NFC mellett érintőképernyőt is kínál, magyar nyelvű, igen részletes menüvel. Kompatibilis a gyártó nyílt XAO Web platformjával, így független fejlesztők testre szabott üzleti alkalmazásokat készíthetnek hozzá. Karbantartását megkönnyíti, hogy okostelefonról is kérhető hibajelentés a nyomtatótól, és a készülék videoklipekkel mutatja meg, hogy hol lépett fel probléma, miként lehet azt elhárítani. (Persze a telefon nyomtatáshoz is használható.)


A polimeralapú tonerek erőteljes, jól beállítható színeket eredményeznek, a kontúrok élenjáróan élesek. A kellékanyagok 6000 (fekete) és 3500 (színes) oldalas töltettel kerülnek forgalomba, így az oldalköltség elég kedvező: 4,81 Ft fekete, 28,24 Ft színes (CMYK) oldalaknál, beleszámítva a hulladéktoner-gyűjtőt is. További megtakarítást lehet elérni az ECO driver beállításával. Az érintőképernyő használható PIN-nel védett nyomtatáshoz, van direct USB print is, beállítható újrafeldolgozott és vékony papír, de akár 200 g/m2-es karton és fotómédia is; rengeteg szolgáltatást építettek a készülékbe.


Névjegy

– Forgalmazó: Samsung Magyar Zrt.
– Ár: bevezetés alatt
– Teljesítmény: 9
– Szolgáltatás: 9
– Ár/érték: N/A


Adatok

– 4,3” LCD érintőkijelző
– 9600×600 dpi javított felbontás
– 26 lap/perc
– 250 lapos tálca, 50 lapos adagoló
– Google Cloud Print, Air Print, mobilalkalmazások
– USB, Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Wi-Fi Direct és NFC

Előny: NFC-s, erős, fejleszthető, kiváló nyomatminőség
Hátrány: nem lesz olcsó, hallható alapzaj


Hasonló érdekességeket olvashatsz az aktuális PC Worldben is. Éves előfizetéssel ráadásul most 6 960 forintot is megspórolhatsz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.