Hirdetés

SFX-es tápokat villantott a Corsair



|

Az SFX szabványt képesek kiszolgálni a Corsair apró tápegységei.

Hirdetés

A Corsair is sok ügyes megoldást vitt magával a CES-re, és többek között ott vannak az SFX szabványra építő mini gépekbe szánt apró tápegységek is. 

Hirdetés

A csúcskategóriás, ám nagyon apró gamer PC-kbe jelent kiváló megoldást az SF széria, amelynek a tápegységei teljes mértékben modulárisak. 

A gyártó a CES-en a 600 wattos verziót mutatta meg, ami elegendő erőt garantál még egy csúcskategóriás videokártyával megdobott konfigurációhoz is. 

A PSU egy kicsi, 80 milliméteres ventilátorral tartja magát hűvösen, de szerencsére a Zero-Noise móddal képes teljesen csendben maradni, ha a terhelés nem lépi át a küszöbértéket. 

Egyelőre nem ismerni az SF széria összes részletét, de 2016-ban teljes sorozatot akar a piacra dobni a Corsair. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.