Hirdetés

Tart a konzolháború



|

A Microsoft szerint szeptemberben az Xbox One ismét leverte a PlayStation 4-et.

Hirdetés

A Microsoft tájékoztatása szerint szeptemberben ismét az Xbox One volt a legkeresettebb konzol. A redmondiak az NPD Group statisztikáira építettek, amikor kijelentették, hogy Amerikában zsinórban a harmadik hónapban tarolt az Xbox One. 

Hirdetés

Amerika mellett Nagy-Britanniában is első volt az Xbox One, ezt a GfK Entertainment UK adataira alapozva állította a Microsoft. 

Az Xbox One S bemutatója után a briteknél 1000 százalékkal nőtt a kereslet az Xbox One iránt. 

Az Xbox One augusztusban is tarolt, illetve a nyolcadik-generációsok kategóriájában júliusban. A júliusi összesítést a Nintendo 3DS vitte. 

Az NPD Group a nyilvánosság számára a jövő héten teszi elérhetővé a számadatokat. Az ünnepek ellenben meglehetősen izgalmasnak ígérkeznek. A PlayStation 4 Slim szeptember 15-én mutatkozott be, a PlayStation 4 Pro novemberben jelenik meg. A PlayStation VR most érkezett a piacra, így biztosak lehetünk benne, hogy a konzolok világában kiélezett csatát hoznak az ünnepek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.