Hirdetés

Üzleti és otthoni projektorok az Acertől



|

A H9505BD modell képes 3D-be konvertálni a videókat és játékokat.

Hirdetés

A tajvani Acer hazai kirendeltségének tájékoztatása alapján hivatalosan is forgalomba kerültek itthon a P7 szériás és H9505BD jelzésű projektorok. A P7-es család elsősorban üzleti felhasználásra lett tervezve: a különféle modellek WUXGA vagy Full HD felbontásra képesek, a fényerejük 5000 lumen, a kontrasztarányuk 3200:1, a bementi jelet három HDMI vagy kettő D-SUB csatlakozón keresztül kaphatják, de vezeték nélkül is lehet vetíteni a segítségükkel. A DLP projektorok szép színeiért a 6 szegmensű színskálát használó Acer ColorBoost II+ felel, az izzójuk maximális üzemideje ExtremeEco üzemmódban akár 4500 óra is lehet.
 

Hirdetés


Ennél némileg érdekesebb a multimédiás felhasználásra szánt H9505BD, a DLP-s projektort mozizásra és játékra ajánlja a gyártó. A szintén ColorBoost II+-t használó termék képes automatikusan 3D-be konvertálni a 2D-s anyagokat, számítógépen az NVIDIA 3DTV Play szoftverrel pedig a játékokat is kivetítheti 3D-ban. A természetesen 1080p-s modell támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Fontosabb tulajdonságok: izzónként 3000-4000 órás üzemidő, 10000:1 kontrasztarány, a dobozban mellékelt 3D-s szemüvegek.

 


Mindkét termék rendelkezik optika-állíthatósággal, azaz a projektorok mozgatása nélkül lehet állítani a lencséiken.


(Felső kép: Acer H9505BD, alsó kép: Acer P7 széria)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.