Hirdetés

Wi-Fi hotspot, merevlemez és mobiltöltő egyben



|

Az ADATA munkatársait sem hagyta hidegen a multifunkciós láz.

Hirdetés

A hazánkban főként memóriáiról ismert ADATA szokásos felhozatala mellett idén egy érdekes termékvonalat is bemutatott Consumer Electronic Show-n, ugyanis a DashDrive Air AE400 modellje egy Wi-Fi router, hotspot és USB-s töltő egyben, míg a DashDrive Air AE800 emellett rendelkezik egy USB 3.0 porttal a külső háttértárak csatlakoztatásához, továbbá az 500 GB-os merevlemezének köszönhetően adattárolásra is használható.


Az AE400 segítségével összesen 10, míg a nagy testvérrel meglepő módon csak 8 eszköz közt lehet megosztani az internetet, cserébe viszont utóbbi repeaterként is működik. A SD kártyaolvasóval is ellátott eszközökbe 5000 milliamperes akkumulátor került, sajnos a piacra kerülésükkel kapcsolatos részleteket nem árult még el a gyártó.

A kép forrása: AnandTech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.