Hirdetés

Fejlett fitneszes karkötővel jelentkezett a TomTom



|

Az izomtömeget és a testzsírszázalékot is segít követni a TomTom új fitneszes karkötője.

Hirdetés

Három új fitneszes karkötővel újított a TomTom. Kettő a Spark frissítése, fejlesztett és GPS-alapú aktivitáskövetéssel. 

Hirdetés

A TomTom Touch eközben olyan viselhető eszköz, ami az izomtömeget és a testzsírszázalékot is segít mérni az olyan funkciók mellé, mint a lépésszámlálás, a pulzusmérés és az alvásfigyelés. 

129 dollárért vihető októbertől, és van érintőkijelzője is. Mutatja az alapvető telefonos értesítéseket, miközben vízálló és 5 napos üzemidőt garantál. 

A TomTom újdonsága a különleges új funkcióit a bioelektromos impedanciaanalízisre alapozza. A bőrnek két helyen kell az eszközhöz érni: alul, a szenzoroknál, illetve az ezüst gombon, ahová az ujjunkat kell helyezni. 

A Spark 3 egyik fő újítása a GPS-es követés, míg az Adventurer még tovább ment, és barométert is kínál. Ezeknek az ára 249 és 349 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.