Dupla kijelzős tévét mutogatott az LG



|

Ezen felül papírvékony OLED panel is akadt a gyártó tarsolyában.

Az LG megjelenítők fejlesztésére szakosodott üzletága idén is megpróbálta lenyűgözni a berlini IFA-kiállítás látogatóit. Összességében a legnagyobb durranásnak talán a gyártó "tapéta" kijelzője nevezhető, az 55 hüvelykes OLED megjelenítő ugyanis 1 milliméternél is vékonyabb. A rendkívül minimális súlyának köszönhetően a gyártó szerint akár mágneses hátlap használatával is rögzíthető a falra.

Hirdetés


Az LG Display másik nagy érdekességeit a dupla kijelzős televíziói jelentették, ezeken a megjelenítők egymásnak háttal helyezkednek el. Az OLED panelek külön vezérelhetőek, így például lehetőség van szimultán két eltérő tévéadást nézni rajtuk, vagy éppen a szülők tévézése közben a gyerek játszhat a játékkonzolon. Két modellt mutogat Berlinben a gyártó: a kisebbik 2× 55 hüvelykes, míg a mindkét oldalon 3 darab 65 hüvelykes panelből összelegózott nagyobbik verzió 2× 111 hüvelyk képátlóval rendelkezik.


Az LG Display által kiállított eszközök mind prototípusok, az IFA-n mutogatott formájukban talán soha nem kerülnek majd kereskedelmi forgalomba.


(Forrás: Mashable)

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.