Hirdetés

3 millió felhasználót dobott el a Google



|

A Google Reader nyugdíjazása miatt ennyien vándoroltak át a Feedlyhez.

Hirdetés

A Google Reader visszavonulása arra késztette a felhasználókat, hogy megkeressék a nekik tetsző utódját a népszerű RSS-olvasónak. Úgy tűnik, a legtöbb sikert eddig a Feedlynek sikerült elérnie. Rövid idő alatt 3 millió új felhasználót szereztek. A fejlesztők számára remek két hét után egy új verziót is kiadtak a mobilos alkalmazásból. 

A július 1-én távozó Google Reader "menekültjei" számára a Feedly a mennyet jelenti a fejlesztők szerint, az átmenetet könnyítendő pedig plusz hardverrel készülnek az ostromra. Szintén ez volt az oka a Feedly Mobile frissítésének, amely már Androidon és iOS-en is könnyebb kezelhetőséget ígér.

Hasonlóan a mobilos apphoz, a Feedly böngészős beépülőit is egyre többen szedik le: a Chrome, a Firefox és a Safari alatt elérhető kiegészítőket egyaránt sokkal többen használják az utóbbi hetekben. Nem a Feedly ugyanakkor az egyetlen, amely felszívná a Google korábbi felhasználóit - a Digg is saját szolgáltatáson dolgozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.