Hirdetés

Az Evernote-ra támad a Google Keep



|

Elképzelhető, hogy a Google Reader erőforrásait a jegyzetes apphoz csoportosítják át.

Hirdetés

Nagy visszhangot váltott ki a Google azon döntése, amely szerint nyugdíjba vonul a Google Reader. Most talán az is kiderült, hogy a keresőóriás hova igyekszik átcsoportosítani az erőforrásait - az egyik lehetséges projekt a Google Keep, amely egy jegyzeteléshez használható alkalmazás.

A Google Keepet a Google Drive-ban fedezték fel először a hétvégén, de a szolgáltatás nem volt túl sokáig elérhető. Az elcsípett képernyőfotók alapján a Keep az Evernote riválisa lehet majd. A segítségével listákat készíthetünk és kezelhetünk, fotókat tölthetünk fel, továbbá webes tartalmakat is kigyűjthetünk.

A Keep az eddig látottak szerint leginkább a Google Tasks és a Google Notebook között jelent átmenetet - utóbbi egy böngészőbe épülő eszköz volt, amit tavaly vonultatott vissza a Google. A jegyzetelős appról ugyanakkor nem most hallunk először, ugyanis tavaly a Google+-on már megjelent egy fotó, amire véletlenül rákerült egy "Add to Google Keep" hivatkozás. Azt, hogy hivatalos bejelentésre mikor lehet számítani, továbbra sem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.