Hirdetés

Egymillió felhasználó az IWIW-en



|

Megújult szabályzat és felhasználási feltételek a népszerű közösségi portálon.

Hirdetés

Az iWiW használói között a rendszer több mint 60 millió kapcsolatot tart nyilván.

„Az iWiW a legnagyobb hazai összefüggő weboldal, amely kivívta magának azt az elismerést, hogy ha ma valaki Magyarországon közösségi portálról beszél, akkor annak az iWiW jut először az eszébe” – mondja Szabó Márton, az iWiW Kft. ügyvezető igazgatója. – „Egyfajta visszaigazolás számunkra, és egyben a felhasználók jó „közérzetét” is jelzi az iWiW-nek nemrég odaítélt CoolBrands díj, amely egy független szakértőkből álló szakmai bizottság valamint a fogyasztók véleményét tükrözi, és amely igen nagy megtiszteltetés számunkra. Az angol mintára kialakított kezdeményezés lényege, hogy a hazánkban létező számtalan márka közül mely márkákat tekintik a fogyasztók leginkább „coolnak”.”

A közösségi portál stabil működéséhez és a folyamatos fejlesztésekhez – sorozatos egyeztetéseket követően, a korábban szerzett tapasztalatok és a felhasználók észrevételei alapján – átvizsgálta és „finomhangolta” a Felhasználási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot. Megújításában sokat segített az Adatvédelmi Biztos hivatala: velük együttműködve, Péterfalvi Attila adatvédelmi ombudsman jóváhagyásával alakult ki a végleges változat, amely megfelelő garancia az iWiW szabályos működésére. Az iWiW Kft. alapvető célja mindezzel az volt, hogy minden szempontból tisztázza (pl. a hamis regisztrációkat és a reklámokat is beleértve), mit szabad és mit nem tenni a portál oldalain.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.