Hirdetés

Ettől a nigériai scamtől biztos, hogy elájulsz



|

Ezúttal 3 millió dollárt akarnak kicsalni, hajmeresztő indokkal.

Hirdetés

A nigériai scamek (pénz kicsalására irányzott kéretlen e-mailek) nem számítanak újdonságnak, az e-mail létezése óta kap ilyesmit majdnem mindenki. Azonban most nem ingyen lottószámokról vagy vágyfokozó tablettákról van szó. 

Hirdetés

A scamming világának következő lépcsőfokát jelenti, hogy egy férfi 3 millió dollárt kér arra, hogy megmentsen egy nigériai űrhajóst. 

A nigériai űrhajóst állítólag még a Szovjetunió megszűnésekor hagyták az űrben az oroszok, egy titkos űrállomáson, mert fontosabb volt, hogy rakományt szállítsanak visszafelé. 

A hosszú éveket állítólag alkalmankénti ellátmánnyal túlélte, és továbbra is jó humoránál van, de szeretne hazatérni. 

Bár az űrhajós nem létezik és az időpontokat is megkeverték/nem valósak, de a részletességre nagyon figyeltek. Még e-mail-fióknak is .gov-osat használtak, mintha kormányzati oldalról lenne szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.