Hirdetés

iWiW: újra vannak meghívók!



|

A T-Online reményei szerint hamarosan elérik az egymilliós taglétszámot

Hirdetés

A fejlesztéseknek köszönhetően minden olyan regisztrált tag, akinek eddig nem volt meghívója, egy meghívót kapott, amellyel tovább bővítheti ismerősei körét.

Az oldalak megjelenítése, a nagyobb mennyiségű kérés kiszolgálása érdekében eddig hét új frontend-szervert állítottak üzembe. Két másik új szerver is munkába állt, amelynek köszönhetően ismét működik a "legrövidebb út" funkció, amely modern igazolása annak az elméletnek, hogy az emberek – éljenek bárhol is az országban – hat lépésben összekapcsolhatóak.

Az üzenetek küldését-fogadását kiszolgáló gépen is tárhelybővítést hajtottak végre, ezáltal stabilizálódott az üzenetküldési funkció. A képek is nagyobb tárhelyre költöztek, összesen 24 gigabájt memóriával és egy 2 terabájtos diszkkel nőtt a szerverpark teljesítménye. A szolgáltatás mögé a vállalat még több gépet állít be: folyamatban van három új szerver üzembe helyezése, amelynek célja a tartalékkapacitás kialakítása.

Az iWiW felhasználóinak száma továbbra is folyamatosan növekedik: a tulajdonosváltás óta 140 000 taggal bővült az online közösség, ezzel május végére elérte a 800 000 fős regisztrált létszámot.

Az oldal napi látogatottsága – a Webaudit adatai szerint – meghaladja a négyszázezret, ezzel a negyedik legnézettebb magyar weboldal. Az elmúlt időszakban pedig több alkalommal is a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott az auditált weboldalak napi egyedi látogatószám szerinti rangsorában. Oldalletöltéseit tekintve a második leglátogatottabb weboldal, amely azért is kiemelkedő, hiszen az iWiW nem mindenki számára nyilvános, mint általában a portálok többsége.

A tulajdonosok reményei szerint a meghívóküldési lehetőséggel a közösségi portál hamarosan elérheti az egymilliós taglétszámot, illetve látogatottság terén megerősítheti a dobogós helyezését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.