Hirdetés

PayPal-riválist indítana az Apple



|

A The Wall Street Journal úgy tudja, az Apple már tárgyal a bankokkal.

Hirdetés

Az amerikai lakosság többsége a PayPal segítségével intézi a fizetéseket, az Apple pedig óriási lehetőséget lát a P2P típusú mobilfizetési piacban. 

Hirdetés

A The Wall Street Journal úgy tudja, hogy az Apple már tárgyal a bankokkal (például JP Morgan Chase, Wells Fargo, Capital One Financial, U.S. Bancorp) egy PayPal-rivális szolgáltatás elindításáról, amelyet az Apple vásárlói tudnának használni, már 2016-tól. 

Az Apple a PayPal mellett ezzel a Venmo, a Square és a Google szolgáltatásaival is felvenné a harcot. 

Tim Cook nemrég arról beszélt Írországban, hogy az Apple nem akar bankká válni, viszont az Apple Pay mobilfizetési szolgáltatást bővíteni akarja. 

Minden bizonnyal a P2P-alapú szolgáltatás így az Apple Pay része lesz. Az effajta tranzakciókból állítólag nem akar lecsippenteni az Apple a bankoktól, ezzel inkább a felhasználók márkafüggőségét akarja erősíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.