Hirdetés

Filmajánló - Éljenek az istenek!



|

Ezen a héten elrabolt sztárszínészek és hadakozó Istenek versengenek a nézők kegyeiért.

Hirdetés

Ha közvetett módon is, de az ókor kerül terítékre a most mozikba kerülő két moziban, igaz teljesen más módon, hiszen az egyik egy filmszatíra, míg a másik egy látványos(nak) szánt kalandfilm. A kérdés, hogy melyikre lesz vevő a közönség… már ha egyáltalán és nem Deadpool uralja ezúttal is a mozikat. A CineStar bemutatja a heti filmtermést. 

Hirdetés

Áve, Cézár!

A Coen-tesókra jellemző, hogy a komolyabb fajsúlyosabb mozijaikat megszakítják egy-egy könnyedebbel, noha a rendező duó sajátos humora minden mozijukat átjárja. Ezúttal Hollywood hőskora előtt emelnek kalapot, amikor is a stúdiórendszer problémamegoldójának, Eddie Mannixnek (Josh Brolin) egy igencsak zavaros napját követhetjük nyomon, amikor is elrabolják a stúdió egyik nagy sztárját, Baird Whitlock-ot (George Clooney), miközben ezer apró-cseprő problémát meg kell oldania. Brolin és Clooney mellett olyan arcok tűnnek még fel az Áve, Cézár!-ban, mint Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Francis McDormand, sőt még Christopher Lambert és Dolph Lundgren is.

Egyiptom istenei

Alex Proyast az igazi filmínyencek A holló és a Dark City rendezőjeként ismerik, de az utóbbi bő egy évtizedben - ha nagy ritkán rendez - ráállt az olyan látványfilmekre, mint az Én, a robot, vagy a Képlet. Most az eddigi leginkább látványközpontú filmje következik, amelyben az ókori Egyiptom istenei, Széth (Gerard Butler) és Hórusz (Nikolaj Coster-Waldau) csatározásába csöppennek bele az emberek, élükön egy tolvajjal, Bekkel (Brenton Thwaites), hogy előbbi világuralmi terveit megakadályozzák.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.